Press here for English version
Zwiggelaar Auctions is blij dat we u onze 23ste veiling mogen aanbieden en hopen u in goede gezondheid te mogen ontmoeten tijdens onze kijkdagen. De veiling zelf – bestaand uit ruim 2200 kavels - wordt online/achter gesloten deuren gehouden van 29 juni tot en met 2 juli vanaf 19.00 uur. 
Onze kijkdagen zullen van 26 tot met 28 juni van 9.00 tot 18.00 uur plaatsvinden in De Burcht. De kijkdagen zullen iets anders worden ingericht dan u van ons gewend bent;
  • We werken enkel op afspraak. 
  • Bezoekers krijgen een of twee uur tijd om te kijken. (Mocht u meer tijd nodig hebben, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.)
  • Er is per moment ruimte voor maximaal 20 personen (plus het veilingpersoneel). Zo kan eenieder rustig en veilig kijken en met zorg bediend worden bij afgiftebalie, kasten en vitrines.Om dit proces in goede banen te kunnen leiden, vragen we u om een afspraak in te plannen via de mail (zwiggelaarauctions@gmail.com o.v.v. afspraak kijkdag) of telefonisch (06-47986138). Onze administratie controleert de beschikbaarheid, plant uw bezoek in en stuurt u een bevestiging per mail. Zodra u een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen, is uw afspraak definitief. 
 
Als u niet in staat bent om langs te komen maar wel graag extra foto’s wilt ontvangen of een uitgebreider conditierapport, dan kunt u dat per mail of telefonisch aangeven. Ons team staat klaar om u daarbij zo goed en snel mogelijk te helpen. 
Biedingen kunnen schriftelijk, telefonisch, via de website of via ons online veilingplatform Invaluable worden gedaan. Indien u vragen heeft of er onduidelijkheid is, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Wij vragen u om onze website te bezoeken voor aanvullende maatregelen of informatie omtrent de veiling en de kijkdagen en hopen op uw begrip voor de veranderde omstandigheden. Onze reguliere nieuwsbrief volgt over twee weken en zal u - zoals vanouds – een aantal hoogtepunten van de komende veiling tonen en de link geven naar onze nieuwe catalogus.
Team Zwiggelaar Auctions kijkt uit naar uw bezoek en de komende veiling!Disclaimer: Als u deze mailing niet op prijs stelt, kunt u onderaan deze nieuwsbrief op ‘unsubscribe’ klikken. Wij zorgen er dan voor dat u geen mailing meer ontvangt en dat wij dit in ons klantenbestand verwerken.
Zwiggelaar Auctions // Oostenburgervoorstraat 71 - 1018 MP - AMSTERDAM // 06-47986138