[Pâtisserie] De volmaakte banketbakker, of grondige aanwijzing tot het toebereiden
van allerlei soorten van bonbons, suikerwerken (...) alsmede beproefde voorschriften en recepten voor alle vakken der banketbakkerij (...). B. de Graaff. 2nd ed. Arnhem/ Nijmegen, Gebrs. E. & M. Cohen, 1885. xvi,190 p. Plain cloth. Spine head split across joints, spine tender from block, small stamp in text. With 1 plate (defect) + De hedendaagsche banketbakker. Handboek voor koek- en banketbakkers bevattende circa 600 recepten waaronder vele nieuwe. A. Falli. 4th, expanded ed. Rotterdam, D. Bolle, c. 1900. Pictorial halfcloth. Boards loose and with shabby tape restoration, part of title page torn off. With inlaid manuscript recipes - and De banketbakker in de keuken. Verzameld en toegelicht door een Oud-Chef-Patissier. 5th revised ed. Rotterdam, P.D. Bolle, c. 1930. Orig. wrapper with a few small tears, trifle foxed.
Used copies. (total 3)