U bent niet ingelogd inloggen of aanmelden.
mijn biedingen - 0 - of favorieten - 0 -

Resultaten

Zwiggelaar Auctions

Bekijk en download de catalogus van Veiling 19

U kunt via de website van ′Invaluable′ www.invaluable.com live mee bieden tijdens onze veiling.


Zwiggelaar Auctions is gespecialiseerd in het veilen van boeken, strips, kunst (grafiek), fotografie en aanverwante zaken.

Veiling 19 zal plaatsvinden van 12 tot en met 14 juni 2018 in De Burcht te Amsterdam .

De kijkdagen zijn van 8-10 juni, 10.00 - 17.00 uur.


U kunt via deze website biedingen achterlaten tot 16.00 uur op de dag van de veiling.


Live meebieden - Invaluable
U kunt via de website van 'Invaluable' (www.invaluable.com) live meebieden tijdens onze veiling. Hiervoor dient u een account aan te maken op de website van Invaluable via 'create account' (in de rechter bovenhoek). Als uw account compleet is, kunt u zich aanmelden voor de veiling van Zwiggelaar Auctions. Registratie bij Invaluable vereist een credit card, maar deze gegevens zullen niet gebruikt worden voor facturatie. Indien u niet in het bezit bent van een credit card kunnen wij u evenwel accepteren om live mee te bieden, stuurt u ons in dat geval per mail een verzoek hiertoe. De online buyer convenience fee is 5%. Mocht u nog vragen hebben over de werking van Invaluable, dan kunt u een e-mail sturen naar zwiggelaarauctions@gmail.com.

Veiling- en kijkdagenlocatie
'De Burcht'
Henri Polaklaan 9
Amsterdam

Voor meer informatie over de afgelopen of toekomstige veilingen kunt u telefonisch contact opnemen met V. Zwiggelaar: 0647986138 of via e-mail: zwiggelaarauctions@gmail.com

De Burcht, locatie kijkdagen en Veiling

www.deburcht.nl